Gå til indhold
IKEA lancerer HÖSTAGILLA.
IKEA lancerer HÖSTAGILLA.

Nyhed -

Gør efteråret (u)hyggeligere med HÖSTAGILLE fra IKEA

Efteråret nærmer sig, og det bliver tid til at trække sig indendørs, tænde stearinlys og nyde den varme atmosfære med dem, vi holder af. I denne ånd lancerer IKEA den nye HÖSTAGILLE-kollektion, som indfanger årstidens farver og kombinerer klassisk efterårsdekor med et skandinavisk udtryk.

HÖSTAGILLE er IKEAs nye (u)hyggelige efterårskollektion, der byder på et bredt udvalg af produkter fra bageudstyr og viskestykker til aromatiske duftlys og dekorative tekstiler. Kollektionen er skabt til at bringe efterårets varme farver ind i hjemmet med en palette, der spænder fra dybe jordtoner til lysere, mere dristige nuancer.

Skandinavisk Halloween

HÖSTAGILLE tilbyder en række Halloween-inspirerede produkter med et moderne udtryk, der kombinerer skandinavisk design med festlige elementer. Kollektionen omfatter blandt andet flagermusdekorationer og trick-or-treat-tasker, der både er praktiske til Halloween-slik og designet med skandinavisk enkelhed, der gør dem både stilfulde og funktionelle.

- Halloween er gået hen og blevet en fast tradition for mange danskere. Mens nogle går all-in på uhyggelige dekorationer, udskårne græskar, flagermus og spøgelser, så ønsker andre blot at trække efteråret ind i hjemmet med varme farver og enkle designs, siger Henriette Ekholm, Indretningschef hos IKEA Danmark.

HÖSTAGILLE inkluderer desuden sjove og festlige dekorative elementer, såsom pudebetræk med Halloween-motiver, som tilføjer et (u)hyggeligt og festligt præg til hjemmet.

Inspireret af efterårets charme og sanselige oplevelser

Kollektionen bringer ekstra komfort med puder og plaider i varme, levende farver. Skab dit eget lille hyggehjørne, hvor du kan synke ned med en god bog eller tage en afslappende lur under en af HÖSTAGILLEs bløde plaider. Puderne og pudebetrækkene er designet til at tilbyde ultimativ komfort med deres bløde materialer, og så kan du tilføje Halloween-puder med sjove og uhyggelige motiver for at bringe ekstra stemning til din hyggekrog.

Ligesom hyggen under varme plaider, er der intet, der indkapsler efteråret som hjemmebag. Med HÖSTAGILLE-kollektionens matchende viskestykker, grydelapper samt rustikke tærteform kan du forvandle dit køkken til et centrum for sæsonens glæder.

For at fuldende den sanselige efterårsoplevelse tilbyder kollektionen også duftlys, der fylder dit hjem med varme noter af sandeltræ, patchouli og gran. Tilføj et strejf af Halloween-magi med kollektionens specialdesignede Halloween-duftlys, der forener traditionelle efterårsdufte med en snert af mystik.

Uanset om du fejrer Halloween, eller blot nyder den hyggelige efterårsstemning indendøre, giver HÖSTAGILLE dig mulighed for at nyde efterårets charme i alle hjørner af dit hjem.

Kollektionen bliver tilgængelig i IKEA varehuse fra september.

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Andersen

Rikke Andersen

Pressekontakt Pressechef Mediehenvendelser om IKEA som virksomhed 50762978

IKEA Danmark

At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker – det er IKEAs vision. Vores forretningsidé er at tilbyde et bredt sortiment af funktionelle og veldesignede produkter til boligindretning til priser, der er så lave, at så mange mennesker som muligt har råd til at købe dem. Det er den centrale idé bag alt, hvad IKEA laver – fra produktudvikling og indkøb til de metoder, vi bruger for at sælge vores produkter i IKEA varehuse verden over.